Totalitarism-Comunism-Democraţie-Corporatism

Curs introductiv – Istoria mega-corporațiilor 

Țările au dispărut, granițele s-au șters iar peste Pământ domnește pacea. Totul a început în anul 2053 când prima corporație s-a separat de statul în care își avea sediul și a devenit ea însăşi o patrie. O patrie pentru angajații ei.
Americani, francezi sau germani au renunțat de bună voie la naționalitatea lor în schimbul naționalității oferite de către prima mega-corporație, Au renunțat la această formă de identificare ( pe care noi astăzi o privim că fiind rudimentară și îndepărtată ) și au îmbrățișat “ botezul “ primit în momentul angajării.

În primii ani, implantarea unui “ badge “ era privită cu scepticism. Strămoșii noștrii încă nu înțelegeau în totalitate avantajele renunțării la naționalitatea lor. Pionierii au putut să își controleze aceste instincte primare și au acceptat să fie “ adoptați “ de către prima mega-corporație. Noțiuni ca “ STAT “ și “ DEMOCRAȚIE “ erau deja depășite, însă în afară de acești pionieri, nimeni nu vedea beneficiile.

Unii dintre strămoșii noștri, dacă vă vine să credeți, încă votau și se considerau cetățeni. Nu puteau să vadă noul sistem iar alții nu îl înțelegeau. Nu înțelegeau cum poate o țara să dispară și să fie înlocuită de către o mega-corporație. Nu puteau să înțeleagă faptul că președinții deveneau niște simboluri iar adevărata putere o aveau directorii financiari. Nu putea să înțeleagă sistemul ierarhic oferit de către corporații, această scară pe care trebuie să urci constant prin dăruire totală și susținere necondiționată. Erau orbi și nu vedeau faptul că războiul s-a mutat din tranșee în hârtii, că armele au fost înlocuite de strategii de marketing iar generalii s-au transformat în manageri. Cei ce au văzut aceste lucruri au fost ei, pionierii, primii oameni care au pășit în noua eră a corporatismului. Acest sistem perfect unde fiecare om este cetățeanul unei corporații ce are propria ei religie, propriile ei reguli și propriul ei regat. Un regat format din cote de piață, cifre de vânzări și departamente.

Acești oameni au fost fondatorii primelor universități corporatiste. Aceste centre de învățământ care predau mentalitatea mega-corporațiilor și care iau elevi și îi transformă în angajați exemplari pentru cele 37 de mega-corporații existente în acest moment. Ei au fost primii care au eliminat și votul. Un director financiar este ales de către un grup restrâns. Ei au văzut dezastrul produs atunci când toți oamenii votau, majoritatea alegeau prost din ignoranță.
Astăzi aceste probleme au dispărut, astăzi trăim în epoca de aur a corporatismului, această nouă ordine mondială.

Cursul viitor-Istoria primei mega-corporații. De la Apple și Samsung la “ APSUNG “

SOCIAL

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *