Cele 7 păcate capitale

La sfârșitul ședinței îngerii au decis. Cele 7 păcate capitale au nevoie de niște explicații pe care oamenii secolului XXI să le înțeleagă. Unii îngeri se împotriveau, tot spuneau că oamenii trebuie să se teamă și să înțelegă aceste păcate perfect, însă alți îngeri spuneau că nimeni nu mai știe ce înseamnă “ iubirea de arginți “, că oamenii când aud de argint se gândesc la o firmă care vinde bijuterii, Pandora. Mai spuneau și că oamenii se închină acum unor chestii numite “ euro “ și “ dolari “, că mândria se traduce în faimă pe niște chestii numite “ facebook “ și “ instagram “ și că lenea s-a transformat în procastinare. Ceva trebuia schimbat, așa că îngerii s-au pus de acord și au oferit o nouă serie de explicații privind cele 7 păcate capitale, o serie de explicații adaptate lumii moderne.

Mândria

Faptul că ai primit 783 de like-uri la o poză cu tine dezbrăcată/dezbrăcat și doar 10 like-uri la o poză în care apare și fața ta nu îți da dreptul să te consideri superioară/superior celorlalți.

Iubirea de arginți

Lăcomia și dorința de a avea teancuri de bani au provocat mai multe crize financiare. Crizele financiare nu sunt bune. Nu face împrumuturi doar că să ai un teanc mai gros de bani în buzunarul de la piept.

Desfrânarea

În momentul în care îți mărești viteza la internet că să te poți uita la mai multe persoane care fac videochat înseamnă că deja ai căzut în acest păcat.

Invidia

Nu te uita la numărul de followeri pe care îi au prietenii tăi pe instagram.

Îmbuibarea

O shaorma cu de toate, mare, este suficientă. Nu îți comanda 2. Nu încerca să mănânci singur bucket-ul de 4 persoane de la KFC.

Mânia

Să nu dai niciodată block pe facebook iar apoi să dai unblock doar că să mai înjuri puțin persoană care te-a supărat și chiar dacă te enervezi în trafic, amintește-ți, celălalt s-ar putea să iasă la tine cu un cuțit sau pistol.

Lenea

Ajutorul social nu este salariu. Poți să muncești.

Apoi îngerii s-au gândit cum să le transmită oamenilor aceste noi explicații. Lista era prea lungă pentru twitter, prea plictisitoare pentru facebook iar la televizor nu se uită nimeni. Au căzut de acord și au făcut un vlog pe youtube că să le și exemplifice vizual, au pus reclame, au încheiat parteneriate iar acum așteaptă să ajungă nr. 1 pe Trending că să ajungă mesajul lor pretutindeni. Păcat că au scos Jay-z și Beyonce melodie în aceiași zi cu vlogul lor.

SOCIAL

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *